maanantai 16. tammikuuta 2017

Lupauksia ja vauvalahjaa

Tovi on taas vierähtänyt, kun olen viimeksi tänne mitään kirjoitellut.

Käsitöitä on tehty tasaiseen tahtiin, niin kuin aina ennenkin, mutta niiden kuvaaminen kunnolla ja siten myös tänne listaaminen on aina vain jäänyt. Esim. viime joulun joululahjakäsitöistä en tainnut ottaa kuvia ollenkaan.

Instagramin puolelle (jonne löytyy linkki tuosta sivupalkista) olen kyllä aina silloin tällöin laittanut kuvia aloitetuista ja suunnitelmissa olevista töistä.

Nyt lupaan näin uuden vuoden kunniaksi, että kunnostaudun myös täälläkin ja kirjoitellen ja laittelen kuvia useammin kuin kerran puolessa vuodessa.

Viime elo-syyskuussa tuli tehtyä työkaverin tyttövauvalle vauvalahjaa. Miten noiden pienten vauvajuttujen tekeminen onkin niin kivaa ja huskaa, että niitä voisi tehdä, vaikka saajaa ei olisikaan tiedossa :)

Tässä kuitenkin hiukan kuvaa niistä valmistuneista pienistä jutuista.Pieni Emma tyttö sai kypärämyssyn tupsuilla, junasukat, pari virkattua tuttinauhaa, virkatun pöllön, pupu-unilelun, puhuhelistimen ja tilkkutäkin. Lisäksi lahjaan lisättiin toisen työkaverin äidin tekemät tossut. Ja pitihän sitä korttikin vielä väsätä.

Kypärämyssy ja junasukat tein Dropsin Baby Merinosta. Tuttinauhat on tehty Hjertegarnin Bommix Bamboosta. Virkattu pöllö on Novitan Miamista. Pupu-unilelu ja helistin on Hjertegarnin Blend Bamboosta. Ja tilkkutäkkiin löytyi kankaat omasta varastosta, kaikki on puuvillakankaita, joita on tullut hamstrattua milloin mistäkin kangaskaupasta tai nettikaupoista.

Kypärämyssy on tehty Novitan ohjeella. Junasukkien ohje löytyy Taito Etelä-Pohjanmaan sivuilta. Tuttinauhan ohje on With Sweet Rhythm -blogista. Virkatun pöllön ohje löytyy Prinsessajuttu -blogista. Pupu-unilelun ohje löytyy Janitan kätösistä -blogista ja pupuhelistimeen on otettu mallia Ripaus tunnelmaa -blogista.

Palaillaan taas pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti