perjantai 30. toukokuuta 2014

Virkattu matto terassille

Pari viime vuotta terassilla palvellut pieni räsymatto alkaa olla jo tiensä päässä, joten tilalle piti saada jotain uutta. Käväsin pikaisesti Alajärvellä Paapo putiikissa kun olin sillä suunnalla alkuviikosta ja tarkoituksena oli ostaa trikookudetta ja tehdä siitä matto terassille. Tarkoituksena oli ostaa mustaa ja valkoista kudetta. No lopputulos oli kuitenkin aivan jotain muuta. 

Heillä oli myytävänä Esterikudetta, joka käy paremmin ulkotiloihin ja kuivaa huomattavasti nopeammin kuin trikoo, joten ei tarvinnut kauaa miettiä. Värin päättäminen oli sitten taas toinen asia. Loppujen lopuksi mukaan lähti kirkasta pinkkiä ja tumman harmaata. Ei aivan sitä mustaa ja valkoista mitä ensin olin ajatellut ;)

Malli on ihan omasta päästä ja ihan kiva siitä loppujen lopuksi tuli, vaikka itse sanonkin. Käytin nro 10 koukkua, joten työ eteni nopeasti ja ei tullut liian tiukkaa.

Kudetta jäi vielä, joten taidanpa aloittaa toisen maton samantien. Tuosta ensimmäisestä tuli nimittäin hiukan liian pieni, joten terassille mahtuu vielä toinenkin.

Mukavaa viikonloppua!

6 kommenttia: