keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Sisustustikkaat heinäseipäistä

Äitienpäivä viikonloppuna tuli käytyä isovanhempieni luona. Kyselin jo viime kesänä heinäseipäiden perään, että voisinkohan saada muutaman. Nyt sitten taas muistin asian ja Mumma lupasi heti. Sitten vain valitsemaan parhaimmat päältä ja kokeilemaan mahtuuko ne edes autoon. Onneksi vanhemmat oli myös siellä käymässä ja heidän autoon mahtui pari pisintä seivästä.

Iskän kanssa sitten alettiin sunnuntaina ihanassa auringonpaisteessa saihailemaan, porailemaan ja ruuvaamaan ja valmista tuli. Tykkään kovasti ja nyt olisi jo suunnitelmissa hakea lisää ja tehdä pihalle terassillekin toiset.Äitillekin saatiin omat vaikka seipäät loppuikin kesken.Tikkaiden tekohetkellä en vielä tiennyt mihin ne laittaisin, pihalle vai sisälle. Loppujen lopuksi päädyin tuomaan ne sisälle ja tuonne makkarin nurkkaan ne löysi tiensä ainakin nyt toistaiseksi.
Tikkaille pääsi Citymarkerista ostetut valot, päiväpeitto ja tähtihuopa.

Pihalla on surkea ilma, joten näin vapaa päivänä voi istua sohvan nurkkaan ja tehdä hyvällä omalla tunnolla käsitöitä vaikka pihalla odottaisi pihatyöt, mutta eiköhän niillekin vielä tule aika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti