tiistai 21. tammikuuta 2014

Uusi bloggauspiste

Loppu syksystä aloin suunnittelemaan itselleni olohuoneen nurkkaan bloggauspistettä eli toisin sanoen paikkaa, jossa voisin käyttää tietokonetta, koska tähän asti se on lähinnä tehty sohvalla istuen. Tuotatutin pikkusiskollani marraskuun lopussa Ikeasta työpöydän ja uuden vuoden päivänä sen vihdoin kokosin. Jotta pöydälle saatiin sopiva paikka, tarkoitti se sitä, että yksi nurkkakaappi sai lähteä kokonaan ja jäljelle jääneitä huonekaluja tulisi hiukan järjestellä uudestaan. Olohuoneesta kokonaisuutena esittelen ehkä lisää joskus myöhemmin.
 
Kun nurkkaus oli saatu tyhjäksi, pääsi työpöytä paikoilleen. Tästä siis lähdettiin liikkeelle.


Ideoita löytyi monista sisustus aiheisista blogeista ja pinterestistä ja niistä valittiin sopivimmat ja toteutuskelpoisimmat. Tähän on nyt sitten päädytty.
 
 
Pöydän viereen päätyi rottinkikori, joka löytyi omista varastoista. Koriin haalittiin sitten kaikki talosta löytyvät lahjapaperirullat. Pöydän päälle virkattiin valkoisesta Miami -langasta pöytäliina. Seinälle printattiin Pinterestistä kivoja mietelauseita/tekstejä sekä kuvia ja ne liimattiin korttipohjiin ja laitettiin washiteipillä seinään kiinni. Valaisimeksi valittiin Ikean Barometer -työvalaisin.
Me like!

 
 
 
Sopiva tuoli on vielä hakusassa. Haaveilen sellaisesta valkoisesta pinnatuolista, mutta en ole vielä törmännyt sellaiseen missään. Itsellä yksi kyllä sellainen on, mutta siitä puuttuu yksi välipinna tuolin alaosasta, joten se ei istumista kestä, se onkin täten valjastettu makuuhuoneeseen vaatepuuksi ;) No eiköhän sopiva tuoli jostakin loppujen lopuksi löydy. Siihen saakka saa tuo perusjakkara kelvata.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti