perjantai 28. maaliskuuta 2014

Pannunalunen osa 2

Samaisella ostosreissulla Seinäjoella, josta jäi edellisen postauksen fanttilankakin mukaan, niin löytyi myös isoja huopapalloja. Harmikseni, en osaa huovuttaa, niin joudun huopatuotteet ostaa vielä kaupasta. Ehkä joskus opettelen senkin taidon :)
 
Väreinä ei löytynyt ihan niitä mitä olin suunnitellut, mutta nämäkin kävi todella hyvin. Kallista huviahan tämä huopapallojen ostelu on. Tähänkin työhön meni 36 palloa ja hinta 10 kappaleelle oli vähän alle 4 euroa, joten melkeinpä 20 euroa meni pelkkiin huopapalloihin.Pallot yhdistelin ihan normaalilla kaksinkertaisella ompelulangalla ja ihan hyvin näyttää pallot yhdessä pysyvän.
 
Hyvää viikonloppua!
 

4 kommenttia:

 1. Todella kaunis pannunalunen :) Itse tein pesukoneessa villalangoista noita huopapalloja, onnistuivat hyvin, eikä ollut sitä käsissähuovuttamisen "tuskaa". Bing http://huvikummussa.blogspot.fi/2014/01/hurahdin-huopapalloihin.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos hyvästä vinkistä. Pitääpäs ottaa ja kokeilla. Käytitkö itse mitä lankoja?

   Poista
  2. Itse olen käyttänyt Novitan huopasta sekä Lankamaailman saman vahvuisia 100 % villaa -lankoja (olisko Naturgard? ollut). Jotain ohuempia oli myös mukana, mutta tykkään tuosta paksummasta materiaalista työstää.

   Poista
  3. Kiitos. Pitääpäs tutkia lankavarastoja, sieltä pitäis tuota Novitan huopasta ainakin löytyä.

   Poista