torstai 17. huhtikuuta 2014

Buzzador kampanja: Ostohyvitys.fi

Liityin Buzzadoriksi jokin aika sitten ja nyt pääsin mukaan ensimmäiseen kampanjaan. Pääsin testaamaan Ostohyvitys.fi -sivustoa.


Ostohyvitys.fi -sivustolla on paljon erilaisia nettikauppoja, joista voi shoppailla melkein mitä vain. Sieltä löytyy sisustusta, vaatteita, aikakausilehtiä ja jopa lomamatkoja. Kun klikkaat ostohyvitys sivuston kautta johonkin nettikauppaan ja teet sieltä ostoksia, niin sinulle hyvitetään joko tietty euromäärä tai tietty prosentti ostohinnasta, jonka saa sitten halutessaan suoraan omalle pankkitilille. Huonopuoli siinä on se, että sinulla pitää olla vähintään 15 euron edestä hyvitystä/bonusta, että voit pyytää rahat siirrettävän tilillesi.

Itselläni oli jo valmiina ajateltuna, mitä tilaan, joten valinnan vaikeutta ei ollut. Tilasin CDON.comin kautta kirjan: 100 virkattua lumihiutaletta, joka oli hinnaltaan 24,90 € ja sain siitä hyvitystä huimat 0,35 €.

Jos tilaat paljon nettikaupoista, niin suosittelen kyllä liittymään Ostohyvitys.fi -sivustolle ja tilaamaan sieltä kautta, niin saat rahaa takaisin ostoksistasi. Vaikka tilaat tätä kautta, niin sivustojen omat alennukset ym. tarjoukset ovat silti käytettävissäsi.

Aion itse ainakin tulevaisudessakin käyttää tätä sivustoa ostoksien tekemiseen netissä.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti