perjantai 18. huhtikuuta 2014

Ilosofiaa was here -tunnustus


Sain Pikkuvarpailla -blogista kivan tunnustuksen (tämän blogin ihka ensimmäisen :)). Ilosofiaa -blogista alkunsa saanut tunnustus on kerännyt jo monta ihanaa käsityöblogia mukaansa. Lista tunnustuksen saaneista blogeistä löytyy täältä.

Pikkuvarpailla -blogi kirjoitti the one Little Birdie -blogistani seuraavasti:
"Tässä blogissa kaunista katseltavaa syntyy niin puikoilla kuin koukullakin. Kuviin on ihanasti saatu kaapattua käsitöiden värit ja pehmeys. Varsinaista silmänruokaa."
Kiitos ihanista sanoista!

"Ilosofiaa was here tunnustuksen mukana tulee myös pieniä velvollisuuksia.


1.Tunnustus jaetaan kolmelle omasta mielestä kotoisalle blogille. Sellaiselle, joka aina saa palaamaan takaisin ja takaisin. Muutamin sanoin blogia kuvaillen kerrot miksi juuri tämä blogi saa tunnustuksen.2. Linkitä blogit joille olet antanut tunnustuksen takaisin Ilosofiaa http://ilosofiaa.blogspot.fi/ blogiin vaikka kommentoimalla jotain postausta. Lisään itse kaikki linkitetyt blogit omaan listaani joille teen oman sivun omaan blogiini.


3. Tämä tunnustus on tarkoitettu käsityöblogeille tai ainakin osittain käsitöitä käsitteleville blogeille."

Tosi moni minun ehdottomista suosikeista oli jo listalla, mutta onneksi vielä löytyi monta ihanaa käsityöaiheista blogia, joille tämän tunnustuksen voin jakaa eteenpäin. Valitsin nämä 3 seuraavaa blogia.

1. Polkadot -blogiin on ilo tulla uudestaan ja uudestaan. Hannin käsistä valmistuu jos jonkin moista ihanaa, joista itsekin saan paljon inspiraatiota. Mieltä nostattava ihana blogi!

2. Taimitarha -blogi on minulle uusi tuttavuus, jossa käsillä tekemisen taito on kyllä todella hallussa. Nipin käsistä valmistuu niin varpaita kuin sormiakin lämmittämään jos jonkin moista. Ihana värikäs blogi!

3. Kikkaillaan ja Tikkailaan -blogin Talvikin idearikkaat käsityöt ovat vertaansa vailla. Käsillä valmistuu jos jonkin moista, joista jo päälle päin näkee, että ne ovat valmistettu rakkaudella. Suosittelen!

1 kommentti: