lauantai 16. tammikuuta 2016

Joululahjat 2015: Trikoopipot koko perheelle

Trikookangasta on tullut hamstrattua useita paloja. Tarkoituksena on ollut tehdä pipoja, mutta jotenkin sekin on vain jäänyt. Itselleni olen kai yhden tai kaksi pipoa joskus aikaisemmin tehnyt, mutta siihen se onkin oikeastaan jäänyt. 

Nyt otin itseäni niskasta kiinni ja sain tehtyä useammankin. Pikkusiskon perheelle valmistui kaikille omat pipot. Jopa pienin perheenjäsen (ikää silloin 2 vkoa) sai omansa. Lapsille kankaiksi valikoitui Paapiin Siiri&Myyry kangas, siskolle harmaa tähtikangas ja siskon miehelle yksivärinen harmaa.Lisäksi toiselle siskolle ja hänen miehelle oli tarkoitus tehdä myös pipot, mutta valmiiksi sain vain toisen, kun ompelukone sanoi sopimuksensa irti toisen pipo kohdalla. Vain siis siskon avomies sai oman piponsa (kuvaa en tästä piposta muistanut ottaa). Siskon pipo odottaa sitä hetkeä kun saan ensin ompelukoneen korjattua.

Marraskuun alussa tein pikkujoululahjaksi hyvien ystävien lapsille myös omat pipot, joihin tuli tehtyä oikein tupsutkin. On tuo tupsujenkin teko vaan aikaa vievää...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti