torstai 21. tammikuuta 2016

Nojatuolin matto

Tämä onkin ollut melkeimpä ikuisuus projekti. Ensimmäinen valmistui pari kolme vuotta sitten ja toinen valmistui vasta viime syksynä ja sekin tuli viimeisteltyä vasta tänä jouluna. No parempi myöhään kuin milloinkaan, eikös sitä niin sanota ;)

Kudontapiirissä olen siis nämäkin tehnyt. Helppo oli nämäkin tehdä, kun ensin hiukan sai avustusta alussa, tässä kun käytettiin neljää poljinta tietyssä järjestyksessä. Materiaalina on käytetty trikookudetta, harmaata ja valkoista. Hiukan pelkäsin, että kude loppuu kesken kaiken, mutta hienosti riitti. Jäljelle jäi valkoista kudetta ehkä 15 cm :)Virheiltäkään ei vältytty, mutta minusta aika hyvin onnistuttu, jos koko työssä on vain yksi virhe. Tai no jäihän toisesta päästä kalalankarivitkin jostain syystä pois, joka vaikeutti työn viimeistelyä, mutta kyllä siitä ihan hyvä tuli loppujen lopuksi.


Nämä nojatuolin matot oli siis äitille tehdyt. Itsellä kun ei ole oikein sellaista tuolia mihin ne olisi käyneet.

2 kommenttia:

  1. Niin ihana! Syksyllä opettelin kutomaan mattoja ja nyt koko ajan on hinku päästä kokeilemaan kaikkia kivoja tekniikoita ja malleja, joita on tullut vastaan... :D

    VastaaPoista