lauantai 30. tammikuuta 2016

Pupu-uniriepu

Siskonpojan ristiäisiä vietettiin viime sunnuntaina ja hänelle piti totta kai jotain ristiäislahjaa väsäillä. Törmäsin netissa ihanaan virkattuun pupu-uniriepuun. Sitä onko se pojalle sopiva, niin tuli hiukan mietittyä, mutta toteutin suunnitelman kuitenkin. Aika näyttää kuinka poika tykkää lopputuloksesta.

Lankana käytin omista varastoista löytynyttä Blend bamboo -lankaa, väreinä turkoosi, valkoinen ja harmaa. Koukku oli kokoa 3. Työ valmistui nopsaan, joten kuten minulla yleensä on tapana, että kun innostun jostain niin tulee tehtyä useampi kappale. Tälläkin hetkellä on valmiina jo 2 tähteä ja kolmas on valmisteilla, puput vielä puuttuu. No lapsia on syntymässä lähipiiriin lisää lähiaikoina, joten eiköhän ne käyttöön pääse.


Unirievun lisäksi jo joulunpyhinä aloitetut villapaita ja -housut pääsivät omistajalleen. Ohje löytyy täältä ja täältä. Lankana käytin Dropsin Baby merinoa. Paidan napit on Paaposta.


Vaatteet oli just eikä melkein sopivat, joten saa nähdä kuinka kauan mahtuu päälle. Se tarkoittaa siis sitä, että pitää aloittaa uudet isommalla koolla :)

2 kommenttia: